BNN lijft website `State Magazine` in

Rotterdam, 27 mei. BNN neemt het internetmagazine State Magazine over. Op deze site over hiphop en de daarmee samenhangende lifestyle, staan journalistieke artikelen, achtergrondverhalen, recensies, filmpjes en fora. ”Met dit sterke en betrouwbare merk bereiken we stadsjongeren - een doelgroep die moeilijk te binden is”, zegt Lucas Goes, algemeen directeur van BNN. ”De twee mensen die State Magazine maken komen bij ons in vaste dienst”, zegt hij. Of deze constructie is toegestaan kon het Commissariaat voor de Media gisteren niet zeggen. De toezichthouder informeert deze week bij BNN naar de gemaakte afspraken. Volgens BNN zal State Magazine ”haar eigen gezicht” houden. De redactie van het onlineblad gaat samenwerken met BNN-redacties. Zo zal het tv-programma URBNN veranderen in State Magazine. Het is vanaf 14 september te zien.