2 zoeken

Waar zit deze winkel? www.spotashop.nl

Winkels zoeken

www.spotashop.nl

Wapperende stadsplattegronden en loeizware stedengidsen, als je gaat shoppen in een onbekende stad, kun je ze thuislaten. Op de site spot-a-shop.nl stippel je van tevoren een winkelroute uit. Even printen en meenemen. Hotspotters en Shop-a-spotters hebben al voor je uitgezocht waar je het zoetste jurkje of de hipste sneakers kunt vinden. Maar ook waar de sprankelende cocktails worden gemixt, en de meest exotische broodjes worden gesmeerd. Zo kom je eens verder dan de bekende winkelstraten. Het leuke van de website is dat iedereen winkels mag recenseren en foto’s mag plaatsen. Van goed verborgen oldtime favorites tot kersverse hotspots. Maar het feit dat ook winkels zichzelf mogen toevoegen en aanprijzen op de site, is een groot minpunt. De geijkte reclamepraatjes zijn een doorn in het oog. (LvS )