Verkleed huisdier (1)

Verkleed huisdier (1) klik@nrc.nl Lezers hebben nog niet massaal hun foto’s van verklede huisdieren ingestuurd, dus presenteren wij ter inspiratie een foto van persbureau AP. Mondex, een vijfjarige chihuahua, poseert als scubaduiker tijdens een hondenshow eind april in Manila, hoofdstad van de Filippijnen. Mondex zou de show winnen, ook al had hij stevige concurrentie van een andere chihuahua, Tucker, die gekleed ging als cowboy. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘verkleed huisdier’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming geven voor publicatie. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. Huisdieren worden ook wel surrogaatkindjes genoemd en hebben heel wat te lijden onder de verkledingsdrang van hun baasjes. Mail foto’s naar klik@nrc.nl. Mondex, a 5-year-old Chihuahua, poses as he walks the aisle dressed as a scuba diver during a dog show at a mall in suburban Manila on Sunday April 27, 2008. Mondex bagged first place during the fashion show category. (AP Photo/Aaron Favila) Associated Press

Lezers hebben nog niet massaal hun foto’s van verklede huisdieren ingestuurd, dus presenteren wij ter inspiratie een foto van persbureau AP. Mondex, een vijfjarige chihuahua, poseert als scubaduiker tijdens een hondenshow eind april in Manila, hoofdstad van de Filippijnen. Mondex zou de show winnen, ook al had hij stevige concurrentie van een andere chihuahua, Tucker, die gekleed ging als cowboy.