SATC: tien jaar later

articles_1.jpgTien jaar geleden werd de eerste aflevering van de serie uitgezonden, nog steeds kost het mij en andere mannen hier moeite New Yorkse vrouwen niet in te delen in de categorieën Carrie, Miranda, Samantha of Charlotte.

Sommige vrouwen zullen dat vervelend vinden, anderen zien het als compliment, maar het is een feit dat Sex and the City het beeld van jonge vrouwen in de grote stad veranderd heeft.

En de stad daarmee ook. Ter ere van de filmpremière donderdag aanstaande (vanaf 12 juni in Nederland) wil ik het er deze week best nog een paar keer over hebben - maar daarna is het ook klaar. Zullen we daarna de bustour langs de plekjes uit de serie ook laten voor wat het is? Voor de mensen die boven The Magnolia Bakery wonen ook wel zo leuk.

Hieronder de trailer. Wil alvast wel weten wat jij van de serie denkt. Ben je toe aan nog een keer dat hele verhaal, maar dan nu in de bioscoop?

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/kk2-ntNyZaY" height="355" width="425" /]

    • Freek Staps