Voetbalzeges voor Rusland, Polen en Oostenrijk

In voorbereiding op het EK voetbal hebben Rusland, Polen en Oostenrijk zeges behaald in oefenduels. Rusland won met ruime 6-0 cijfers van Kazachstan. Het elftal van Guus Hiddink begint het EK op dinsdag 10 juni tegen Spanje. Polen, met Leo Beenhakker als bondscoach, kende veel moeite tegen de bescheiden Duitse club Schaffhausen: 1-0. Jacek Krzynowek maakte in de 74ste minuut voor 2000 toeschouwers de enige treffer. Polen speelt op 8 juni tegen Duitsland de eerste groepswedstrijd op het EK. De Oostenrijkse voetballers hebben voor eigen publiek eindelijk weer eens een succesje geboekt. De nationale ploeg versloeg Cuba in een onofficiële interland met 4-1. Het duel in Lindabrunn, waar de selectie in trainingskamp verblijft, duurde drie keer 35 minuten. Toeschouwers waren niet welkom.