tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires China Earthquake CNN, 13.00-14.00u., herh.15.00u. Bijna twee weken geleden werd China opgeschrikt door een aardbeving. CNN volgt in deze speciale uitzending vanuit Sichuan en Peking de reddingswerkzaamheden en spreekt met slachtoffers. Ook wordt onderzocht hoe China omgaat met een ramp van deze grootte. A soldier fixes the window of a tent for quake survivors in the earthquake-hit area of Shang Er, Sichuan province, May 22, 2008. More than 80,000 people are dead or missing from China's worst earthquake in decades, the government said on Thursday, as concerns rose that disease, the rainy season and aftershocks could bring yet more pain REUTERS/Nicky Loh (CHINA) REUTERS

China EarthquakeCNN, 13.00-14.00u., herh.15.00u.

Bijna twee weken geleden werd China opgeschrikt door een aardbeving. CNN volgt in deze speciale uitzending vanuit Sichuan en Peking de reddingswerkzaamheden en spreekt met slachtoffers. Ook wordt onderzocht hoe China omgaat met een ramp van deze grootte.