Trouwen tijdens een aardbeving

Trouwen tijdens een aardbeving Pengzhou, China. Vijf pasgetrouwde stellen in de Chinese provincie Sichuan poseerden voor hun huwelijksfoto’s, toen ze werden overvallen door de aardbeving van 12 mei, blijkt uit nu vrijgekomen beelden. De verlaten katholieke seminarie van Pengzhou (linksonder intact op archiefbeeld uit 2007), een favoriete fotoshootlocatie, werd daarbij grotendeels verwoest. De koppels en de fotografen bleven allen ongedeerd. Foto’s AP Bricks fall from a deserted catholic seminary as an earthquake strikes during a wedding photo shoot in Pengzhou in southwest China's Sichuan province Monday May 12, 2008. Five couples were having wedding photos taken when the earthquake struck, and all escaped without injury. The century-old seminary was destroyed in the quake, which left tens of thousands dead in Sichuan. (AP Photo) ** CHINA OUT ** Associated Press