Liu Xiang is ‘redelijk tevreden’

Liu Xiang is ‘redelijk tevreden’ Peking, 23 mei. Liu Xiang, olympisch en wereldkampioen op de 110 meter horden, toonde zich gisteren „redelijk tevreden” over de atletiekbaan in het olympisch stadion van Peking. Liu is favoriet voor de gouden medaille op dit onderdeel in augustus bij de Spelen in eigen land. Momenteel worden in ‘het Vogelnest’ de Open Chinese atletiekkampioenschappen gehouden. Voor Liu was het het eerste optreden in het 91.000 plaatsen tellende stadion. Hij plaatste zich met de tweede tijd voor de finale. Foto AFP Chinese star athlete Liu Xiang competes during the men's 110m hurdles event during the China Athletics Open on May 22, 2008 at Beijing National stadium also known as the "Bird's nest". The China Athletics Open is the first ever Track and Field competition held in the newly builtstadium that will host the star event of the Beijing 2008 Olympic games. AFP PHOTO / GOH CHAI HIN AFP