El orfanato

Scene uit de film El Orfanato (2007) Regisseur: Juan Bayona Cast: Geraldine Chaplin, Belén Rueda, Mabel Rivera, Fernando Cayo, Andrés Gertrúdix, Montserrat Carulla, Roger Príncep, Carla Gordillo Alicia, Georgina Avellaneda, Alejandro Campos, Oscar Guillermo Garretón, Edgar Vivar

In 14 bioscopen

Stijlvol horrordebuut van Juan Antonio Bayona. In een pittoresk landhuis maken Laura, Carlos en hun aangenomen zoontje Simón zich op voor de komst van een groep gehandicapte kinderen. Maar op de feestdag wordt Simón meegenomen door zijn imaginaire vriendjes. Hoewel, imaginair? Simón blijkt echt verdwenen en Laura gaat als een jachthond naar hem op zoek. Daarbij moet ze niet alleen het hele huis overhoop halen, maar ook haar eigen verleden.

Regie: Juan Antonio Bayona. Met: Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep, Geraldine Chaplin.