correcties & aanvullingen

Scheveningen

Bij het artikel De boulevard gaat de duinen volgen (21 mei, pagina 2) is een foto geplaatst van de haven van Scheveningen. Dit deel van de haven betreft echter niet de Norfolkhaven waarvoor een nieuw ontwerp is gemaakt.

Astronaut

In het artikel Wie astronaut wil worden, moet een beetje gek zijn (9 mei, pagina 3) staat dat vorig jaar een onderzoekslaboratorium van de ESA (de Columbusmodule) aan het internationale ruimtestation ISS is vastgemaakt. Dat gebeurde in februari van dit jaar.

Van Agt

In het artikel Dries van Agt inspireerde later de echte populisten (19 mei, pagina 3) staat dat Van Agt in 1980 naar de begrafenis van de Joegoslavische premier Tito ging. Tito was premier van Joegoslavië van 1945 tot 1963, en president van 1953 tot zijn dood in 1980.