5 Aanschaffen

Mannetje+piemel=lamp Kadoomdehoek.nl

Leuke spullen

kadoomdehoek.nl

Als de lente het af en toe laat afweten door met hagelbuien of vorst aan de grond op de proppen te komen, surf dan naar kadoomdehoek.nl voor de meest frisse en vrolijke tuinstoeltjes of zelfs de tuinset in de vorm van drie rood-wit gespikkelde paddenstoelen! De online winkel stikt van de leuke spullen voor interieur, tuin en andere hebbedingetjes als een samourai-dunschiller of kleurrijke toiletrolhouders en een kikker als fietsbel. Ook leuk: een schijf voor in je broodrooster om een afbeelding van Maria op je toast te branden. Een mooi idee om witte muren op te fleuren zijn de muurstickers in allerlei kleuren en uitvoeringen zoals Japanse anemonen, een klavertje vier of de complete inhoud van een snoeptrommel. De winkel is trouwens ook ‘in real life’ te bezoeken, in Den Haag. Maar als het regent koop je gewoon eerst online zo’n leuke paraplu in de vorm van een geisha. (JvdV)