tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Geheimen van de Horrorkelder SBS6, 23.15-00.15u. Britse documentairen over de Oostenrijker Joseph Fritzl, die 24 jaar lang zijn dochter Elisabeth in een kelder vasthield en haar misbruikte. Gesproken werd met onder andere vroegere schoolvriendinnen van Elisabeth, haar advocaat, haar arts en buren uit Amstetten. REFILE - ADDING RESTRICTION - An Austrian police handout picture released April 28, 2008 shows a man suspected of keeping his daughter prisoner and abusing her for 24 years in the basement of a house in the small Austrian village of Amstetten. An Austrian woman said she was kept prisoner and abused by her own father for 24 years in a basement dungeon in eastern Austria, where she bore him seven children, Austrian police said on April 27, 2008. REUTERS/HO/Police (AUSTRIA) QUALITY FROM SOURCE. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.. REUTERS

Geheimen van de Horrorkelder SBS6, 23.15-00.15u.

Britse documentairen over de Oostenrijker Joseph Fritzl, die 24 jaar lang zijn dochter Elisabeth in een kelder vasthield en haar misbruikte. Gesproken werd met onder andere vroegere schoolvriendinnen van Elisabeth, haar advocaat, haar arts en buren uit Amstetten.