De lunchbox (4)

De lunchbox (4) klik@nrc.nl De zelf geknutselde lunch van Ilona van Golen uit Alblasserdam volgens de Japanse ‘bento box’-traditie: elke middag een paar minuten instant vrolijkheid in de kantine! Boven: tortilla’s met kip, kerstomaatjes, kaassterretjes, chilisaus in een flesje en een piepkuiken van gekookt ei. Onder: appelkonijntjes, paté met crackers en een mix van bosbessen, rozijnen en cacaoboontjes met chocolade. Oreo-koekies in de deksel. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ’de lunchbox’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het thema: ik kleed mijn huisdier aan. Deze surrogaatkindjes hebben heel wat te lijden onder de verkledingsdrang van hun baasjes. Mail foto’s naar klik@nrc.nl. Golen, Ilona van

De zelf geknutselde lunch van Ilona van Golen uit Alblasserdam volgens de Japanse ‘bento box’-traditie: elke middag een paar minuten instant vrolijkheid in de kantine! Boven: tortilla’s met kip, kerstomaatjes, kaassterretjes, chilisaus in een flesje en een piepkuiken van gekookt ei. Onder: appelkonijntjes, paté met crackers en een mix van bosbessen, rozijnen en cacaoboontjes met chocolade. Oreo-koekies in de deksel.