Overige films

One Fine Day (Michael Hoffman, 1996, VS). Beetje lusteloze romantische komedie over de druk-druk-druk-generatie van de jaren 90. Gescheiden journalist George Clooney en alleenstaande architect Michelle Pfeiffer besluiten om beurten op elkaars kroost te passen. RTL5, 20.30-22.30u.

Screamers (Christian Duguay, 1995, CDN/VS/J). Lowbudget sciencefictionfilm over een nucleaire oorlog op verre mijnplaneet. Geheim wapen: even dodelijke als kameleontische en zich zich snel vermenigvuldigende robots met cirkelzaagjes. RTL7, 20.30-22.35u.

Someone to Watch Over Me (Ridley Scott, 1987, VS). Stijlvolle romantische thriller. Een verlegen rechercheur, gespeeld door Tom Berenger, bewaakt de rijke kroongetuige (Mimi Rogers) in haar luxe appartement. Hij wordt slachtoffer van haar uit verveling voortkomende gekonkel. BBC1, 0.25-2.05u.