Avondvierdaagse weer van start

Avondvierdaagse weer van start Teteringen, 21 mei. De Avondvierdaagse is weer begonnen. Veel geklets, gelach en gezang. Maar ook zere voeten en vermoeide blikken. De beloning: bloemen en snoep van familie en een mooie medaille. Want, het moet vooral een feestje zijn. Deze en de komende weken gaan ruim een half miljoen schoolkinderen onder begeleiding van volwassenen aan de wandel, zoals hier in Teteringen ( Noord-Brabant). Op zo’n 500 plaatsen in Nederland is of wordt het startsein gegeven voor het inmiddels traditioneel Nederlandse evenement, dat dit jaar in sommige steden en dorpen al voor de 65ste keer gehouden wordt. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10 of 15 kilometer. Foto Merlin Daleman Nederland, Teteringen, 20-05-08 De avondvierdaagse van Teteringen. © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin