2 Aankleden

Criminele T-shirts

Maffia kleding

www.maffiaclothing.com

Deze zomer bepalen T-shirts het straatbeeld. Met de toenemende belangstelling voor (neder-)hiphop als muziekstroom, bloeit ook de daarbij behorende straatmode op. Opzichtige beelden, felle kleuren, pakkende teksten en meestal met een al dan niet dubbelzinnige link naar het criminele circuit. Zo ook de shirts van Maffia. De merknaam is mysterieus, de mensen achter Maffia ook. Zij verkopen op hun website T-shirts (29,95 euro), sweaters en hoodies (69,95 euro) voor zowel dames als heren, waaronder een exclusief ontwerp van VJ Valerio van muziekzender TMF. De jongens van The Partysquad dragen in de videoclip van de hit Stuk een shirt en hoodie van Maffia. Ook Daphne Bunskoek en Najib Amhali zijn gesignaleerd met de naam op de borst. Bestellen is eenvoudig. Je maakt je keuze en twee dagen later ligt de bestelling op de mat. (MvH)