Overige films

Confidence (James Foley, 2003, VS/CDN/D). Amusante misdaadfilm is een soort remake van David Mamets House of Games en The Sting, met Edward Burns als oplichter (á la Robert Redford en Paul Newman in The Sting). Hij probeert maffiabaas Dustin Hoffman erin te luizen. RTL7, 20.30-22.25u.

Made in America (Richard Benjamin, 1993, VS). Eigentijdse variatie op traditionele romantische Hollywoodkomedie. Afro-activiste Whoopi Goldberg krijgt zwak voor macho met cowboyhoed (Ted Danson), de tot dan toe onbekende spermadonor van wie zij een kind kreeg. RTL8, 20.30-22.35u.

The Station Agent (Thomas McCarthy, 2003, VS). Een buitenbeentje ontmoet nog een paar buitenbeentjes op een afgelegen locatie en samen worden ze gelukkiger dan ze alleen ooit geweest zijn. Hoofdrol voor dwergacteur Peter Dinklage. BBC1, 0.35-3.05u.