2 Beschermen

Geen last van wind

Nubrella

www.nubrella.com, prijs: 60 euro, 10 euro verzendkosten

Hoe vaak heb jij je paraplu wel niet uit frustratie in de bosjes gesmeten, of in de prullenbak gepropt, omdat hij bij ieder zuchtje wind omhoog klapte. Met de Nubrella, een soort uitvergrote scooterhelm, blijft deze ellende je bespaart. Stylish verantwoord is de Nubrella zeker niet, maar juist voor de echte fashionista’s is hij erg geschikt. De geëvolueerde paraplu beschermt tegen regen, wind, sneeuw en extreme kou. Maar waarin de futuristisch uitziende Nubrella zich écht van de ouderwetse paraplu onderscheidt, is dat je hoofd en schouders droog blijven. De Nubrella wordt met schouderbandjes bevestigd. Daardoor zijn je handen vrij, en kun je tijdens een plensbui fietsen, een krantje lezen of bellen. De Nubrella is via de site te bestellen, voor in totaal 70 euro. (LvS)