Vijf kilometer boeken in A’dam

Vijf kilometer boeken in A’dam Amsterdam. Bezoekers struinen over de grootste boekenmarkt ter wereld in Amsterdam. Gisteren werd vijf kilometer van het oude centrum, van Centraal Station richting Waterlooplein, ingericht met negenhonderd boekenkramen. Ook waren signeersessies van schrijvers en lazen dichters voor uit hun werk. Amsterdam is een jaar lang Wereldboekenstad. Foto Bram Budel Kijk verder op amsterdamwereldboekenstad.nl Ook kinderen zoeken naar dat ene goede boek op de grootste boekenmarkt ter wereld. In het centrum van Amsterdam rond de Nieuwmarkt en het Waterlooplein stonden vandaag marktkramen met een lengte van 5 kilometer vol met boeken. Amsterdam is vanaf nu een jaar lang wereldboekenstad aangewezen door Unesco. FOTO: BRAM BUDEL
Vijf kilometer boeken in A’dam Amsterdam. Bezoekers struinen over de grootste boekenmarkt ter wereld in Amsterdam. Gisteren werd vijf kilometer van het oude centrum, van Centraal Station richting Waterlooplein, ingericht met negenhonderd boekenkramen. Ook waren signeersessies van schrijvers en lazen dichters voor uit hun werk. Amsterdam is een jaar lang Wereldboekenstad. Foto Bram Budel Kijk verder op amsterdamwereldboekenstad.nl Ook kinderen zoeken naar dat ene goede boek op de grootste boekenmarkt ter wereld. In het centrum van Amsterdam rond de Nieuwmarkt en het Waterlooplein stonden vandaag marktkramen met een lengte van 5 kilometer vol met boeken. Amsterdam is vanaf nu een jaar lang wereldboekenstad aangewezen door Unesco. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram