tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Dokument: gestolen kinderen Ned.2, 22.50-23.50u. Miranda leeft met haar zesjarige dochter Noa ondergedoken op verschillende geheime adressen in Nederland. Ze is bang dat haar Italiaanse ex-man het kind terug naar Italië zal halen. Op een nacht worden Miranda en Noa door de Nederlandse politie opgepakt, en moet Noa terug. Dokument: gestolen kinderen Ned.2, 22.50-23.50u. Miranda leeft met haar zesjarige dochter Noa ondergedoken op verschillende geheime adressen in Nederland. Ze is bang dat haar Italiaanse ex-man het kind terug naar Italië zal halen. Op een nacht worden Miranda en Noa door de Nederlandse politie opgepakt, en moet Noa terug.

Dokument: gestolen kinderenNed.2, 22.50-23.50u.

Miranda leeft met haar zesjarige dochter Noa ondergedoken op verschillende geheime adressen in Nederland. Ze is bang dat haar Italiaanse ex-man het kind terug naar Italië zal halen. Op een nacht worden Miranda en Noa door de Nederlandse politie opgepakt, en moet Noa terug.