tv film

tv film Grosse Point Blank (George Armitage, 1997) RTL7, 22.10-00.15u. Excentrieke zwarte komedie met John Cusack als huurmoordenaar die op een schoolreünie in de Detroitse buitenwijk Grosse Point zijn ex-geliefde Minnie Driver tegen het lijf loopt, terwijl hij ook op de hielen wordt gezeten door de FBI. Grosse Point Blank (George Armitage, 1997) RTL7, 22.10-00.15u. Excentrieke zwarte komedie met John Cusack als huurmoordenaar die op een schoolreünie in de Detroitse buitenwijk Grosse Point zijn ex-geliefde Minnie Driver tegen het lijf loopt, terwijl hij ook op de hielen wordt gezeten door de FBI.

Grosse Point Blank(George Armitage, 1997)RTL7, 22.10-00.15u.

Excentrieke zwarte komedie met John Cusack als huurmoordenaar die op een schoolreünie in de Detroitse buitenwijk Grosse Point zijn ex-geliefde Minnie Driver tegen het lijf loopt, terwijl hij ook op de hielen wordt gezeten door de FBI.