tv andere aanraders

tv andere aanraders Tegenlicht: Papa is een martelaar Ned.2, 20:55-21:47u. Op 14 mei bestond Israël 60 jaar. Tegenlicht kijkt een maand lang over de grenzen. In Papa is een martelaar (regie Chai Locher) een portret van de familie van Ibrahim Mouazzi, een ervaren Hezbollah-strijder, die in de zomer van 2006 omkwam tijdens de oorlog tussen Israël en Hezbollah. Tegenlicht: Papa is een martelaar Ned.2, 20:55-21:47u. Op 14 mei bestond Israël 60 jaar. Tegenlicht kijkt een maand lang over de grenzen. In Papa is een martelaar (regie Chai Locher) een portret van de familie van Ibrahim Mouazzi, een ervaren Hezbollahstrijder, die in de zomer van 2006 omkwam tijdens de oorlog tussen Israël en Hezbollah.

Tegenlicht: Papa is een martelaarNed.2, 20:55-21:47u.

Op 14 mei bestond Israël 60 jaar. Tegenlicht kijkt een maand lang over de grenzen. In Papa is een martelaar (regie Chai Locher) een portret van de familie van Ibrahim Mouazzi, een ervaren Hezbollah-strijder, die in de zomer van 2006 omkwam tijdens de oorlog tussen Israël en Hezbollah.