4 bekleden

Knuffeleendje

Knuffeltegel

www.knuffeltegel.nl, 37,50 ( vier stuks bedrukt), 24,50 euro (witte)

Ook kinderen waaien mee met modetrends. De jongste van de familie wil net als haar moeder een skinny jeans, of net als zijn vader een nonchalant opengeknoopt overhemd met stropdas. Ook de kinderkamer moet er aan geloven. Met een simpel roze of blauw behangetje kom je als ouder niet meer weg: ook een hippe, eigenwijze kamer is een must. Voor de allerkleinsten zijn daar de knuffeltegels van interieurontwerpsters Claudia Wouters en Inge van Hout. Met deze zachte plastic wandbekleding, die rondom de commode bij stoten en vallen ongelukjes kan voorkomen, kun je de kinderkamer of speelhoek bekleden. De afwasbare tegels zijn er in vier verschillende varianten: eend Tippie, brandweerauto Tatu, hond Puk (de hond van Van Hout) of konijn Pien. Ze zijn te combineren met de goedkopere effen witte tegels. (LvS)

Met bijdragen van Carola Janssen, Linda van Stek, Sofie Vanlommel en Franka Treur