3 kijken

Alles over politie

www.policeone.com

Voor de liefhebber: police-one.com. Deze particuliere website biedt alles voor iedereen met een bovengemiddelde interesse in het politiewezen en ordehandhaving. In de online-shop van de site koop je alle toebehoren voor de zichzelf respecterende agent: van politierouwband tot koplampen die je wagen op een undercoverpatrouille doen lijken. Op de site, erg Amerikaans qua opzet en inhoud, staan verschillende ‘dossiers’ met nieuws en verhalen over bendes, strijd tegen terrorisme of lopende onderzoeken. In die laatste categorie vind je ook tips voor het leiden van een onderzoek of voor ondervraging. Inclusief twee videokanalen: BluTube toont filmpjes van arrestaties, achtervolgingen en ondervragingen. Op PoliceOneTv, gemaakt door een team van de website, staan onder meer fitnessoefeningen. Een rood aangelopen agent demonstreert oefeningen. (SV)