2 vragen

Hoe kook ik aardappelen?

Hoe doe ik dat?

www.hoedoe.nl

Altijd al willen weten hoe je op het boekenbal binnenkomt? Of hoe je veilig online winkelt of een webpagina maakt die in zoekmachines terechtkomt? De website hoedoe.nl legt het je stap voor stap uit. Stel hier je brandende vraag over hoe je iets moet doen, wellicht kan een andere bezoeker je helpen. De antwoorden op de vragen tot nu toe zijn helder en toegankelijk en met veel kennis van zaken geschreven. Hoe je de zonnegroet doet wordt bijvoorbeeld uitgelegd met een poppetje dat alle bewegingen voordoet. Ook staat vermeld waar de informatie vandaan is gehaald, wat een erg betrouwbare indruk wekt. De vraag hoe je op het boekenbal binnenkomt, is op een hilarische manier beantwoord door iemand die duidelijk de ins en de outs van het evenement kent. Er staat nog niet zoveel op de site, maar die is dan ook nog maar sinds 6 mei live. (FT)