Hind in Belgrado voor Songfestival

Hind in Belgrado voor Songfestival Belgrado, 17 mei. Zangeres Hind (23) geeft in Belgrado een interview aan Radio Brabant. De vroegere Idols-finaliste neemt namens Nederland deel aan het 53ste Eurovisie Songfestival, dat dit jaar plaatsheeft in de hoofdstad van Servië. De komende dagen staan voor Hind in het teken van podiumrepetities, want dinsdag staat ze met het nummer Your heart belongs to me in de halve eindstrijd. De uiteindelijke finale is volgende week zaterdag. De laatste drie jaar is het de Nederlandse kandidaten niet gelukt tot de finale door te dringen. Foto Dirk-Jan Visser (Photo Dirk-Jan Visser: Belgrade / Belgrado - Serbia / Servie: 16-05-2008) Hind, the Dutch representative in the 53 edition of the Eurovision Song Festival, during a press conference and photo moments in Sava centre after their second rehearsal earlier this day. Here: Hind is giving interview to Radio Brabant in het personal bus Visser, Dirk-Jan