Groeten uit Genève

Groeten uit Genève „Als tiener keek ik altijd vol spanning naar Roger Moore in The Saint. Als Simon Templar kwam hij in de tv-serie herhaaldelijk aan op het vliegveld van Genève. Ondanks de verstreken jaren is het vliegveld nauwelijks veranderd. Alleen de stad Genève is aanzienlijk dichterbij gekomen.” Jan Tolsma, Leiden. Stuur een ansicht (maximaal 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.

„Als tiener keek ik altijd vol spanning naar Roger Moore in The Saint. Als Simon Templar kwam hij in de tv-serie herhaaldelijk aan op het vliegveld van Genève. Ondanks de verstreken jaren is het vliegveld nauwelijks veranderd. Alleen de stad Genève is aanzienlijk dichterbij gekomen.” Jan Tolsma, Leiden. Stuur een ansicht (maximaal 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.