Zomerse voeten (4)

Zomerse voeten (4) klik@nrc.nl Met je slippers het strand op is niet zonder gevaar, zo ondervond ook de vriendin van Dirk Wernik uit Haren afgelopen week op het strand op Corsica. „Een onverwachte beweging en je haalt je teen open aan een scherpe steen. Wat doe je dan? Niet meer het strand op om te zorgen dat er geen zand in komt? Niet meer de zee in? Nee dus. Ontsmetten, pleisters en huishoudfolie eromheen. Ze klaagt nu wel alleen nog over de ene grote witte teen.”

Met je slippers het strand op is niet zonder gevaar, zo ondervond ook de vriendin van Dirk Wernik uit Haren afgelopen week op het strand op Corsica. „Een onverwachte beweging en je haalt je teen open aan een scherpe steen. Wat doe je dan? Niet meer het strand op om te zorgen dat er geen zand in komt? Niet meer de zee in? Nee dus. Ontsmetten, pleisters en huishoudfolie eromheen. Ze klaagt nu wel alleen nog over de ene grote witte teen.”