Wetenschapsfestival

Wetenschapsfestival KINDEREN Amsterdam Ontdek het zelf op het Wetenschapsfestival 2008. Is wetenschap saai? Veel jongeren denken van wel. Op 17 en 18 mei ervaren kinderen dat het juist heel spannend is om te ontdekken hoe dingen in elkaar zitten en hoe het is om zelf oplossingen te bedenken, te ontwerpen en uit te werken. Tijdens dit festivalweekend zijn in het science center Nemo diverse activiteiten. Wetenschap en milieu staan centraal in projecten die gepresenteerd worden in allerlei kraampjes. 17, 18 mei 10-17u. Science Center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam. Inl www.wetenschapsfestival.nl Paalvast, Arnold M.M.

Amsterdam

Ontdek het zelf op het Wetenschapsfestival 2008. Is wetenschap saai? Veel jongeren denken van wel. Op 17 en 18 mei ervaren kinderen dat het juist heel spannend is om te ontdekken hoe dingen in elkaar zitten en hoe het is om zelf oplossingen te bedenken, te ontwerpen en uit te werken. Tijdens dit festivalweekend zijn in het science center Nemo diverse activiteiten. Wetenschap en milieu staan centraal in projecten die gepresenteerd worden in allerlei kraampjes.

17, 18 mei 10-17u. Science Center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam. Inl www.wetenschapsfestival.nl