Van Gogh en Co

Van Gogh en Co Laren Als er één kunstenaar is aan wiens verstandelijke vermogens regelmatig is getwijfeld dan is het Vincent van Gogh. In het Singer Museum is een tentoonstelling rond kunstenaars van zorgaanbieder Amerpoort te zien. De kunstenaars hebben allen een verstandelijke beperking. Hun kunst moet zich eerst verdedigen tegen het bezwaar geen echte kunst te zijn en de makers geen echte kunstenaars. Het publiek kan tijdens deze expositie de kunst vergelijken en zelf een oordeel vormen. Van Gogh en Co t/m 31 aug Singer Laren, Oude Drift 1. Di-zo 11-17u.

Laren

Als er één kunstenaar is aan wiens verstandelijke vermogens regelmatig is getwijfeld dan is het Vincent van Gogh. In het Singer Museum is een tentoonstelling rond kunstenaars van zorgaanbieder Amerpoort te zien. De kunstenaars hebben allen een verstandelijke beperking. Hun kunst moet zich eerst verdedigen tegen het bezwaar geen echte kunst te zijn en de makers geen echte kunstenaars. Het publiek kan tijdens deze expositie de kunst vergelijken en zelf een oordeel vormen.

Van Gogh en Co t/m 31 aug Singer Laren, Oude Drift 1. Di-zo 11-17u.