Undesignable, New Design Fair

Undesignable, New Design Fair Amsterdam Op 17 en 18 mei vindt de Europese design beurs Undesignable voor het eerst plaats in Nederland. Zesentwintig galerieën en dealers vanuit heel Europa presenteren hun mooiste 20ste eeuwse designstukken in Loods 6 op het KNSM eiland. Undesignable toont een groot aanbod van meubels, verlichting, schilderijen, sieraden en kunst gemaakt van plastic, glas of keramiek van o.a. Cees Braakman, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Charles, Ray Eames en Joe Colombo. Op 17 en 18 mei in Loods 6, Knsm eiland, Knsmlaan 143, A'dam Inl. www.undesignable.eu

Amsterdam

Op 17 en 18 mei vindt de Europese design beurs Undesignable voor het eerst plaats in Nederland. Zesentwintig galerieën en dealers vanuit heel Europa presenteren hun mooiste 20ste eeuwse designstukken in Loods 6 op het KNSM eiland. Undesignable toont een groot aanbod van meubels, verlichting, schilderijen, sieraden en kunst gemaakt van plastic, glas of keramiek van o.a. Cees Braakman, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Charles, Ray Eames en Joe Colombo.

Op 17 en 18 mei in Loods 6, Knsm eiland, Knsmlaan 143, A'dam Inl. www.undesignable.eu