tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Katja en Sophie Ned.3, 21.15-22.00u. Gesprek met tv-presentatrice Yvon Jaspers en GroenLinks-frontvrouw Femke Halsema over emancipatie die bij de moderne vrouw voor grote verwarring schijnt te zorgen. Verder bezoeken Katja en Sophie Neelie Kroes, om te praten over haar plaats in de Time top 100. Nederland, Den Haag, 29 januari 2008, Femke Halsema, fractievoorzitter GroenLinks in de Tweede Kamer tijdens het vragenuurtje / tweede Kamer dinsdag foto; Peter Hilz Hilz, Peter

Katja en SophieNed.3, 21.15-22.00u.

Gesprek met tv-presentatrice Yvon Jaspers en GroenLinks-frontvrouw Femke Halsema over emancipatie die bij de moderne vrouw voor grote verwarring schijnt te zorgen. Verder bezoeken Katja en Sophie Neelie Kroes, om te praten over haar plaats in de Time top 100.