The New York School

The New York School Londen Van de jaren 30 tot 60 documenteerde een groep jonge fotografen, later bekend als de New York School, het leven op de straten van New York City. Alles was interessant; een koppel in de bioscoop, 2 kinderen die gekke bekken trekken, of een meisje met krulspelden in het haar dat de straat oversteekt. De naoorlogse energie van de stad werd haarfijn in traditionele zwart-witte, filmnoir stijl vastgelegd. T/m 7 juni, The New York School, in de Michael Hoppen Gallery, 3 Jubilee Place, Londen SW3. Inl 0044-2073523649 en www.michaelhoppengallery.com

Londen

Van de jaren 30 tot 60 documenteerde een groep jonge fotografen, later bekend als de New York School, het leven op de straten van New York City. Alles was interessant; een koppel in de bioscoop, 2 kinderen die gekke bekken trekken, of een meisje met krulspelden in het haar dat de straat oversteekt. De naoorlogse energie van de stad werd haarfijn in traditionele zwart-witte, filmnoir stijl vastgelegd.

T/m 7 juni, The New York School, in de Michael Hoppen Gallery, 3 Jubilee Place, Londen SW3. Inl 0044-2073523649 en www.michaelhoppengallery.com