Tafeldames bij Knevel en Van den Brink

Rotterdam. De EO-presentatoren Andries Knevel en Thijs van den Brink, die vanaf maandag met een dagelijkse talkshow Pauw & Witteman opvolgen, worden ondersteund door de `tafeldames` Catherine Keyl, Hannie van Leeuwen, Annemarie Postma en Myrthe Hilkens. Op vrijdag is er steeds een andere `sidekick`, afhankelijk van de actualiteit. Keyl (61) was presentator bij onder meer de EO en omroep Maxx, Van Leeuwen (82) was Tweede en Eerste Kamerlid voor het CDA, Postma (40) was fotomodel en is schrijfster. Hilkens (29) is van de actiegroep `Beperkt Houdbaar` en strijdt tegen de seksualisering van de maatschappij. Knevel en Van den Brink laten zich dagelijks door een van de vier vrouwen bijstaan, omdat ze verwachten dat die hun gasten vragen stellen die zij ”als twee blanke mannen niet zouden stellen”.