Rotterdamse Dansnacht

Rotterdamse Dansnacht Rotterdam In de Rotterdamse Schouwburg wordt 17 mei de Rotterdamse Dansnacht gehouden. Van 20u tot 2u is in het hele gebouw moderne dans te zien. Korte voorstellingen, previews en workshops van Rotterdamse gezelschappen: Scapino Ballet Rotterdam, Dance Works, Conny Janssen Danst, Meekers en de Dansateliers. Zelf modern dansen kan ook; in workshops, bij optredens van Kissmekillme, Splendid en tijdens de afterparty. In de etalage van de Bijenkorf zijn vanaf 14u voorproefjes te zien. 17 mei R'damse Schouwburg. Inl www.rotterdamseschouwburg,nl. 'Long Day's Journey into Night' door het Nationale Toneel regie: Maaike van Langen op de foto: Ariane Schluter premire 10 mei 2008 NT Gebouw Den Haag alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van der

Rotterdam

In de Rotterdamse Schouwburg wordt 17 mei de Rotterdamse Dansnacht gehouden. Van 20u tot 2u is in het hele gebouw moderne dans te zien. Korte voorstellingen, previews en workshops van Rotterdamse gezelschappen: Scapino Ballet Rotterdam, Dance Works, Conny Janssen Danst, Meekers en de Dansateliers. Zelf modern dansen kan ook; in workshops, bij optredens van Kissmekillme, Splendid en tijdens de afterparty. In de etalage van de Bijenkorf zijn vanaf 14u voorproefjes te zien.

17 mei R'damse Schouwburg. Inl www.rotterdamseschouwburg,nl.