Raketman boven de Alpen

Raketman boven de Alpen Een Zwitserse man heeft met alleen vleugels en een straalmotor op zijn rug met 300 kilometer per uur boven de Alpen gevlogen. Yves Rossy is een adrenalinejunk. De voormalige militaire piloot vliegt nu voor Swiss Airlines. Hij werd op een hoogte van 2,438 meter uit een vliegtuig gedropt. Nadat hij zijn vleugels had uitgeklapt, begon zijn luchtacrobatiek. Bekijk beelden van Rossy’s vlucht via: nrcnext.nl/links Yves Rossy, known as the 'Fusion Man,' flies with a jet-powered single wing over the Alps in Bex, Switzerland, Wednesday, May 14, 2008. Some people go fishing on their day off. Yves Rossy likes to jump out of a small plane with a pair of jet-powered wings and perform figure eights above the Swiss Alps. The revolutionary human flying machine comes after five years of training and many more years of dreaming. (AP Photo/Anja Niedringhaus) Associated Press

Een Zwitserse man heeft met alleen vleugels en een straalmotor op zijn rug met 300 kilometer per uur boven de Alpen gevlogen. Yves Rossy is een adrenalinejunk. De voormalige militaire piloot vliegt nu voor Swiss Airlines. Hij werd op een hoogte van 2,438 meter uit een vliegtuig gedropt. Nadat hij zijn vleugels had uitgeklapt, begon zijn luchtacrobatiek.

Bekijk beelden van Rossy’s vlucht via:nrcnext.nl/links