Master Humphrey's Clock

Master Humphrey's Clock Utrecht Master Humphrey's Clock, wiens naam ontleend is aan een tijdschrift dat door de curatoren is ontdekt in de tweedehands winkel Emmaus, is een expositie van hedendaagse kunst georganiseerd door de internationale curatorenopleiding van ‘de Appel arts centre Amsterdam’ i.s.m. Beyond, de kunstopgave voor Leidsche Rijn. Het wekelijkse tijdschrift is geschreven door Charles Dickens in 1840 en bevatte diverse manieren van verhalen vertellen en plots. T/m 8 juni, De hoofdlocatie is Het Gebouw van Stanley Brouwn en Bertus Mulder, Hogeweide 3b, Utrecht.

Utrecht

Master Humphrey's Clock, wiens naam ontleend is aan een tijdschrift dat door de curatoren is ontdekt in de tweedehands winkel Emmaus, is een expositie van hedendaagse kunst georganiseerd door de internationale curatorenopleiding van ‘de Appel arts centre Amsterdam’ i.s.m. Beyond, de kunstopgave voor Leidsche Rijn. Het wekelijkse tijdschrift is geschreven door Charles Dickens in 1840 en bevatte diverse manieren van verhalen vertellen en plots.

T/m 8 juni, De hoofdlocatie is Het Gebouw van Stanley Brouwn en Bertus Mulder, Hogeweide 3b, Utrecht.