Long Day’s Journey into the Night

Long Day’s Journey into the Night Den Haag Het Nationale Toneel speelt het familiedrama Long Day’s Journey Into the Night van Eugene O’Neill. Regisseur Maaike van Langen bouwt de spanning in een sobere, melancholisch blauwe woonkamer zorgvuldig op. Hoe meer de familieleden elkaar aandoen, des te meer sympathie het publiek voor hen krijgt. Vooral Ariane Schluter als de moeder intrigeert: een lieflijk kostschoolmeisje en een bitch, een op morfine trippende slaapwandelaarster en een helderziende. T/m 7 juni Nationaal Toneel Gebouw, Den Haag. Inl 070-3181444 en www.nationaletoneel.nl.

Den Haag

Het Nationale Toneel speelt het familiedrama Long Day’s Journey Into the Night van Eugene O’Neill. Regisseur Maaike van Langen bouwt de spanning in een sobere, melancholisch blauwe woonkamer zorgvuldig op. Hoe meer de familieleden elkaar aandoen, des te meer sympathie het publiek voor hen krijgt. Vooral Ariane Schluter als de moeder intrigeert: een lieflijk kostschoolmeisje en een bitch, een op morfine trippende slaapwandelaarster en een helderziende.

T/m 7 juni Nationaal Toneel Gebouw, Den Haag. Inl 070-3181444 en www.nationaletoneel.nl.