La Luna Piena

La Luna Piena Rotterdam Rotterdamse kunstenaars, architecten en fotografen tonen in La Luna Piena de stad als spiegel van de ziel. Een benadering die doet denken aan de filmtaal van Michelangelo Antonioni, waarin de omgeving de gemoedstoestand van de hoofdpersoon reflecteert. De stad wordt het projectiescherm voor intense verlangens en melancholie. Architectuur en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met werk van o.a. Jan Adriaans, Alexander Komarov, Monadnock, Tonio de Roover. T/m 29 juni in CBK Tent, Witte de W. straat 50, R'dam. Di-zo 11-8u

Rotterdam

Rotterdamse kunstenaars, architecten en fotografen tonen in La Luna Piena de stad als spiegel van de ziel. Een benadering die doet denken aan de filmtaal van Michelangelo Antonioni, waarin de omgeving de gemoedstoestand van de hoofdpersoon reflecteert. De stad wordt het projectiescherm voor intense verlangens en melancholie. Architectuur en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met werk van o.a. Jan Adriaans, Alexander Komarov, Monadnock, Tonio de Roover.

T/m 29 juni in CBK Tent, Witte de W. straat 50, R'dam. Di-zo 11-8u