Hortus Botanicus

Hortus Botanicus Leiden Op World Plant Conservation Day wordt er wereldwijd in botanische tuinen aandacht besteed aan plantengroepen die onder druk staan door allerlei invloeden van buitenaf. In de Hortus Botanicus worden in een gevarieerd lezingenprogramma (aanvang 11u) verschillende plantensoorten nader belicht, waaronder orchideeën en cycaspalmen. De voertaal in de ochtend is Engels, 's middags Nederlands. Res veen@hortus.leidenuniv.nl (aangeven of u wel of geen gebruik maakt van het lunchpakket). Hortus Botanicus, Rapenburg 73, Leiden. Inl www.hortusleiden.nl orchidee

Leiden

Op World Plant Conservation Day wordt er wereldwijd in botanische tuinen aandacht besteed aan plantengroepen die onder druk staan door allerlei invloeden van buitenaf. In de Hortus Botanicus worden in een gevarieerd lezingenprogramma (aanvang 11u) verschillende plantensoorten nader belicht, waaronder orchideeën en cycaspalmen. De voertaal in de ochtend is Engels, 's middags Nederlands.

Res veen@hortus.leidenuniv.nl (aangeven of u wel of geen gebruik maakt van het lunchpakket). Hortus Botanicus, Rapenburg 73, Leiden. Inl www.hortusleiden.nl