Happy-Go-Lucky

Happy-Go-Lucky In 21 bioscopen Mike Leigh, de meester van de droeve vertelling, stort zich in Happy-Go-Lucky op het alledaags geluk. Of beter: zijn hoofdpersoon, dertiger Poppy, heeft besloten dat ze het leven neemt zoals het is met de mooie en de minder mooie momenten. Wat er ook gebeurt, wie ze ook ontmoet, ze behoudt haar scheve glimlach en haar liefdevol-ironische commentaar. Zo wordt de film een stoet van scènes die als de golven van het leven over Poppy heen slaan. En zij maar lachen. Regie: Mike Leigh. Met: Sally Hawkins, Eddie Marsan, Alexis Zegerman. Poppy (Sally Hawkins) kijkt om hoekje - Happy-Go-Lucky

In 21 bioscopen

Mike Leigh, de meester van de droeve vertelling, stort zich in Happy-Go-Lucky op het alledaags geluk. Of beter: zijn hoofdpersoon, dertiger Poppy, heeft besloten dat ze het leven neemt zoals het is met de mooie en de minder mooie momenten. Wat er ook gebeurt, wie ze ook ontmoet, ze behoudt haar scheve glimlach en haar liefdevol-ironische commentaar. Zo wordt de film een stoet van scènes die als de golven van het leven over Poppy heen slaan. En zij maar lachen.

Regie: Mike Leigh. Met: Sally Hawkins, Eddie Marsan, Alexis Zegerman.