Gem

Gem Toernee New, heet de derde cd van de Utrechtse rockgroep Gem. De nieuwe aanpak heeft alles te maken met de gewijzigde bezetting, met een verse drummer en een tweede gitarist die bij nadere beschouwing gewoon zanger Maurits Westerik zelf blijkt te zijn. Als 'losse' zanger had hij meer bewegingsvrijheid, maar de muziek blijft nu dichter bij de oorsprong, vindt Maurits. ,,Ik kan nu zelf een nummer inzetten en hoef niet meer te wachten op die jongens.” De single Look is nu al een nederpopklassieker. 18 mei Paradiso, Amsterdam, 23 mei Doornroosje, Nijmegen 15-04-08, UTRECHT GEM, tweede van rechts Zanger Maurits Foto: Isabel Nabuurs Nabuurs, Isabel

Toernee

New, heet de derde cd van de Utrechtse rockgroep Gem. De nieuwe aanpak heeft alles te maken met de gewijzigde bezetting, met een verse drummer en een tweede gitarist die bij nadere beschouwing gewoon zanger Maurits Westerik zelf blijkt te zijn. Als 'losse' zanger had hij meer bewegingsvrijheid, maar de muziek blijft nu dichter bij de oorsprong, vindt Maurits. ,,Ik kan nu zelf een nummer inzetten en hoef niet meer te wachten op die jongens.” De single Look is nu al een nederpopklassieker.

18 mei Paradiso, Amsterdam, 23 mei Doornroosje, Nijmegen