Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp Rotterdam Diergaarde Blijdorp heeft er 2 nieuwe volières bij die bewoond worden door ibissen en ara's. Ook de pas geboren okapi en de jonge penseelzwijntjes zijn te bewonderen. En Blijdorp is een gorilla-actie begonnen. Om mobieltjes te maken is wolfraam nodig en dat wordt o.a. gewonnen in de regenwouden van Afrika. Met het recyclen van mobieltjes wordt wolfraam opnieuw gebruikt. Blijdorp krijgt voor elk oud mobiel geld dat voor een beschermingsproject van gorilla’s is. Inl www.rotterdamzoo.nl Diergaarde Blijdorp, Blijdorplaan 8, Rotterdam. Dag 9u-18u gorilla mensaap gorilla met jong jong

Rotterdam

Diergaarde Blijdorp heeft er 2 nieuwe volières bij die bewoond worden door ibissen en ara's. Ook de pas geboren okapi en de jonge penseelzwijntjes zijn te bewonderen. En Blijdorp is een gorilla-actie begonnen. Om mobieltjes te maken is wolfraam nodig en dat wordt o.a. gewonnen in de regenwouden van Afrika. Met het recyclen van mobieltjes wordt wolfraam opnieuw gebruikt. Blijdorp krijgt voor elk oud mobiel geld dat voor een beschermingsproject van gorilla’s is. Inl www.rotterdamzoo.nl

Diergaarde Blijdorp, Blijdorplaan 8, Rotterdam. Dag 9u-18u