Be kind rewind

Be kind rewind In 16 bioscopen Nieuwe knutselfilm van Michel Gondry gaat over 2 jongens in een videotheek die ten einde raad zijn als al hun banden gewist blijken. Om de klanten tevreden te stellen gaan ze zelf kassuccessen naspelen: o.a. Ghostbusters, Robocop en The Lion King worden zo in hoog tempo en knullig opgedist. De film is een pleidooi voor eigen creativiteit t.o.v. passief vermaak, al blijft het een beetje wonderlijk dat er zoveel kenmerken van passief vermaak in terugkeren. Regie: Michel Gondry. Met Mos Def, Jack Black, Danny Glover, Mia Farrow, Sigourney Weaver.

In 16 bioscopen

Nieuwe knutselfilm van Michel Gondry gaat over 2 jongens in een videotheek die ten einde raad zijn als al hun banden gewist blijken. Om de klanten tevreden te stellen gaan ze zelf kassuccessen naspelen: o.a. Ghostbusters, Robocop en The Lion King worden zo in hoog tempo en knullig opgedist. De film is een pleidooi voor eigen creativiteit t.o.v. passief vermaak, al blijft het een beetje wonderlijk dat er zoveel kenmerken van passief vermaak in terugkeren.

Regie: Michel Gondry. Met Mos Def, Jack Black, Danny Glover, Mia Farrow, Sigourney Weaver.