op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Stakingen in het streekvervoer. De ANWB verwacht ongeveer 350 kilometer file Palestijnse herdenking van de Israëlische onafhankelijkheid, ‘de dag van de catastrofe’, zoals de Palestijnen deze dag noemen Gerechtelijke uitspraak in Lilongwe, Malawi, over de vraag of popster Madonna een kind uit Malawi mag adopteren Voetbal: play-offs om promotie/degradatie (RKC Waalwijk - ADO Den Haag en De Graafschap - FC Zwolle) en om een plek in de UEFA Cup (NEC - NAC).

En verder...

De ‘drie-vier-vijf’

De nieuwe puzzel drie-vier-vijf. Deze week is de omschrijving ‘Nu met Everythingyouwant‘ is al gegeven: ‘Kane’. Nu de rest nog.

Doen vrijers (3 letters)

Duitse terreurgroep (3 letters)

__ het een beetje! (4 letters)

En van de lange woorden zoeken we onder andere nog:

Slijtageverschijnselen

Hebben Goldstrike, Becherovka en theebeschuitjes

Zijn Wibo, Kay en Haitske van

Klik op het puzzelstukje onderaan nrcnext.nl

NRC begint met web-tv

nrc.next en NRC Handelsblad beginnen volgende week met televisie via internet. De kranten publiceren vanaf maandag drie wekelijkse rubrieken op nrc.tv. 3FM-dj Eric Corton presenteert zijn band, artiest of liedje van de week. Cartoonist, tv- en theatermaker Kamagurka brengt elke week de absurditeit van het dagelijks leven in beeld. En Janneke Vreugdenhil (dagelijks in nrc.next) maakt elke week een recept voor het weekend.

Bekijk de trailer op www.nrc.tv