2 drinken

Voor wie niet zonder kan Close-up of beer in pilsner glass. Jupiterimages

Kennis over bier

www.goedkoopbier.nl

Bierbehoeftigen opgelet: de website www.goedkoopbier.nl vergelijkt de bierprijzen van zeventien grote Nederlandse supermarkten en slijterijen en zet elke week bieraanbiedingen op een rij. De liefhebber kan zich per sms de beste vijf aanbiedingen bij hem in de buurt laten toesturen. Daarnaast biedt de website drankspelletjes, nieuws uit de bierbranche, katertips, vergelijkend onderzoek naar thuistaps, peilingen naar de smaak van verschillende bieren en een opinierubriek met stellingen als ‘Ik drink wel eens wijn’. En vergeet niet de tientallen gadgets, zoals de bierriem en de biermachine, waarmee je zelf bier kunt brouwen. Handig is de bier-tracker: een bieropener die de biertjes die je opent, telt. De stand wordt bijgehouden op een lcd-schermpje. Uiteraard kun je het apparaatje op elk moment van de avond resetten. (RC)