Verrassingsweek voor getergde filerijders

Rotterdam. Filerijders opgelet: de week van 16 tot 22 mei is uitgeroepen tot de week van de filerijder. Vanaf aanstaande vrijdag worden filerijders op verschillende snelwegen in de watten gelegd. Zo is er gratis `filevoeding` voor automobilisten die vast staan in de avondfile bij Diemen, Culemborg, Rotterdam en Delft. Maandag 19 mei kan de filerijder op de A2 bij Texacostation Bisde een gezondheidscheck laten uitvoeren en een dag later vindt op dezelfde plek een banencheck plaats, via de website werkendichterbijhuis.nl. Wie woensdag 21 mei stilstaat op de A27, kan bij afrit 28 zijn banden laten checken. De week wordt donderdag 22 mei afgesloten met massages in een `relaxbus` op de A2. De fileweek is een initiatief van de Partij van de Filerijder, die hiermee `de getergde automobilist een hart onder de riem wil steken.`

Kijk voor het complete programma op nationaalfileforum.nl/week.htm