op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Herdenking WOII-bombardement op Rotterdam Viering 60-jarig bestaan onafhankelijke staat Israël De rechter in België spreekt zich uit in de zaak Barry Mieremet, zoon van John Mieremet. Hij wordt verdacht van het leiding geven aan een criminele organisatie Uitslag voorverkiezingen West-Virginia.

Obama en Clinton

Afgelopen nacht gingen de Democraten in West-Virginia naar de stembus. De polls voorspelden een overwinning voor Hillary Clinton. Vandaag komt er misschien meer duidelijkheid of, en zo ja wanneer, Clinton haar strijd om het presidentskandidaatschap opgeeft.

Lees alles over de uitslag in West-Virginia op het weblog van onze correspondent Tom-Jan Meeus op nrcnext.nl/race08

Nextlog

„Geen misverstand, we zijn heel tevreden over ons reclamebureau”, zegt Hans Nijenhuis op het Nextlog, waar hij regelmatig vertelt over de discussies op de redactie. „Maar wat doe je als jonge reclamemakers aanbieden in 24 uur in een soort wedstrijd verschillende campagnes voor je te verzinnen? Dan zeg je natuurlijk ja leuk!

„De stichting Jonge Honden organiseert dus nu in het Post CS gebouw in Amsterdam de ‘24-uurs pitch’, samen met Cebuco en Getty Images: een 24 uur durend evenement waar 24 creatieve teams 24 uur de tijd krijgen om te werken op een briefing. De winnaars gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens de Young Creatives Competition tijdens het Cannes Lions Festivals in juni (in Cannes dus).”

Lees meer op de website nrcnext.nl/nextlog

De balk onderin

Onderin de website van nrc.next staat een balk met interessante opties. Klik op de rode bollen en laat je verrassen! Helemaal links, op het vraagteken, kom je op de dagelijkse ‘suprise’. Het puzzelstukje leidt je naar interactieve puzzels van Jelmer Steenhuis. Verder: Fokke en Sukke en het RTL Nieuws in één minuut.