4 slapen

Kartonnen wieg Green lullaby, te bestellen via www.katieco.nl, 56 euro Ideaal voor op vakantie of als extra bedje in de huiskamer bij opa en oma.

Kartonnen wieg

Green lullaby, te bestellen via www.katieco.nl, 56 euro

Ideaal voor op vakantie of als extra bedje in de huiskamer bij opa en oma. De Green lullaby is een kartonnen recyclebaar wiegje voor baby’s tot drie maanden oud. Hij is binnen een paar minuten zonder gereedschap in elkaar te zetten. Ingewikkelde tot frustratie drijvende handleidingen komen er niet aan te pas. De wieg is licht van gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen. En hoewel het wiegje van karton is, voldoet het aan alle Europese veiligheidseisen: Green lullaby is vlamdovend en watervast. Een leuke bijkomstigheid: je kunt het witte bedje een eigen stijl geven. Zo kun je het verven of beplakken in je eigen gewenste creatie. Is je baby uit de wieg gegroeid, dan kun je de wieg makkelijk onder je bed schuiven. Anders kan de het nog altijd door een poppenmoedertje gebruikt worden als poppenbed. (LvS)

Met bijdragen van Anke Meijer, Katherijne Pino, Linda van Stek en Sofie Vanlommel