4 DANS

Enter Ghost Amsterdam: De Brakke Grond. Tijd: 20.30u. www.theaterfrascati.nl Choreografe/theatermaker en performer Nicole Beutler heeft zich voor deze bewegingstheatervoorstelling laten inspireren door Shakespeares regieaanwijzing ‘Enter ghost’ uit het toneelstuk Hamlet. Foto Anja Beutler Beutler, Anja

Enter Ghost

Amsterdam: De Brakke Grond. Tijd: 20.30u. www.theaterfrascati.nl

Choreografe/theatermaker en performer Nicole Beutler heeft zich voor deze bewegingstheatervoorstelling laten inspireren door Shakespeares regieaanwijzing ‘Enter ghost’ uit het toneelstuk Hamlet. Ze is op zoek gegaan naar subtiele en krachtige manieren om het onzichtbare te visualiseren. In Enter Ghost vangt zij mysterieuze krachten in poëtische, spannende en humorvolle beelden. Beutlers voorstellingen werden al twee keer opgenomen in de lijst van de beste dansvoorstellingen van het seizoen door het tijdschrift TM.